Понеделник, 17 Февруари 2020

ndt banner2

Понеделник, 17 Февруари 2020

Иво Христов: Цялата власт е в ръцете на една партия-държава и дори на един човек

Иво Христов: Цялата власт е в ръцете на една партия-държава и дори на един човек

Иван Кръстев: БСП е единствената, която е побеждавала ГЕРБ

"Цялата власт е в ръцете на една партия –държава и дори на един човек. Вие знаете, че този човек разполага с цялата държавна хазна, че той се разхожда триумфално из  страната в момента и дава обещания за пари. Това са вашите пари. Във всеки момент, в който медиите казват: "Борисов отпусна, даде, обеща...", проверете джобовете си - той бърка там някъде, за да ги даде тези пари." Това заяви Иво Христов, кандидат за евродепутат от "БСП за България", заедно с кандидата за евродепутат на левицата Иван Кръстев на заключителното събитие от кампанията в Разград в сряда.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

По думите му, за да не продължава това, заради което България е една обезлюдяваща и демографски умираща страна, която създаде класа от евромилионери с техните апартаменти, къщи за гости, къщи  в Барселона и която прогони 2 млн. българи зад граница, трябва да гласуваме на предстоящите избори.

Иван Кръстев също заяви на разградчани, че е  време е да сложим край на този тумор. "Ние сме хора, които вече 130 години отстояваме тезите на солидарността, справедливостта и разбирателството между хората. Всеки от нас е равен в правото и възможността да го направи. Аз не искам да ви агитирам, защото след два дни предстои най-красивия български празник на духа, той е мой празник по ред причини. Това, което искам да ви кажа, е, че както нашите първоучители, възродители са повярвали в свободата на духа, повярвайте и вие!", каза Кръстев. Според него идва нов ден и начало след 26 май.  "България няма да е същата, защото БСП е единствената сила, която е побеждавала ГЕРБ, и ще го направи отново тази неделя. Ще спечелим тези избори и ще донесем промяна в България", заключи Кръстев.

По- рано през деня двама кандидати се срещнаха с жителите на Исперих и Кубрат.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner