Понеделник, 20 Януари 2020

ndt banner2

Понеделник, 20 Януари 2020
Веселин Марешки ще подкрепи Истанбулската конвенция

Веселин Марешки ще подкрепи Истанбулската конвенция

"Ние следваме сигналите на хората", заяви бизнесменът

Този вот на недоверие е излишен и ще има обратен ефект за тези, които го внасят. Те се опитват да ни покажат кой колко е крал. Това не е нужно на страната. Това е безсмислено загубен пленарен ден. Това каза Веселин Марешки, председател на ВОЛЯ и зам.-председател на НС в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"БСП са опозиция, но не са алтернатива. Срещу тях има най-много обвинения за корупция", посочи бизнесменът.

"Репликата ми, че ще гласувам с третата си част беше към Корнелия Нинова. Имах предвид, че има и свободни хора, които гласуват по съвет. За нас БСП и ГЕРБ са двете страни на едно и също. Един успешен вот на недоверие означава да падне правителството. Ние обаче Не можем да тласнем държавата в хаос. Избираме стабилността. Няма алтернатива на това правителство. Заради черният ПР срещу нас ние не можем да израснем и хората да видят алтернатива  нас", подчерта Марешки.

"За работа срещу корупцията винаги сме готови. Когато дойде алтернативата ще подадем сигнал. Ние следваме сигналите на хората".

Веселин Марешки коментира и съмненията, че има пробив в системата на митниците."Това се оказа, че е поредния кьорфишек. Крадецът вика: "Дръжте крадеца". С това се опиват да разсеят безобразията при ценообразуването на пазара на горивата", заподозря Марешки.

От думите на Марешки стана ясно, че за миналата година фирмите му са били на печалба затова нямал нужда да влиза в контрабандни схеми. Освен това можел да си позволи да продава на минимална надценка.

"Имам политическа бухалка над главата, а не политически чадър".

По отношение на Истанбулската конвенция, Марешки каза, че ще я подкрепи, защото бил срещу насилието над жените.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner