Вторник, 25 Юни 2019
Вторник, 25 Юни 2019
Елена Йончева: Тези избори не са само за Европейски парламент, те са за България

Елена Йончева: Тези избори не са само за Европейски парламент, те са за България

"Ще се преборим за справедливост и достойни европейски доходи", каза Йончева

Водачът на евролистата на „БСП за България” Елена Йончева упражни правото си на глас, предаде репортер на Novini.bg.

"Тези избори не са само за Европейски парламент, те са за България. Тази вечер България и Европа ще бъдат променени. Ще извоюваме промяната, а всеки един от вас може да е част от това", каза Йончева.

"България ще тръгне по-нов път. Всичко, което сме казали по време на предизборната кампания, ще бъде изпълнено", разкри водачът на евролистата на БСП.

"Ще се преборим за справедливост и достойни европейски доходи. Колкото по-голяма е избирателната активност, толкова по-голям е шансът да бъдем част от Европа и да имаме достоен живот", допълни Йончева.

Свързани статии (по етикет)

 • Джамбазки: Фалшификацията на историята трябва да бъде прекратена!

  Историческите извори показват истината за историята. Гоце Делчев е роден в България, учил е в българско училище, самоопределял се като българин. Сам е писал, че е българин. Никой не може да се обявява за някого, той може само да се самоопределя. Това заяви в сутрешния блок на БНТ зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки

 • Радев в Женева: Защитата на човешките права е непостижима без дълготраен мир

  България ще продължи да бъде част от усилията на ООН за засилване на международната солидарност за постигане на устойчив глобален подход и превенция в защита на човешките права. Това заяви президентът Румен Радев в изказването си пред Съвета на ООН по правата на човека.

  В Женева се провежда 41-ата сесия на международния орган, където българският държавен глава е на посещение.

   

 • Кирил Добрев – екипният играч в Левицата

  В публичното пространство и сред анализаторите на процесите в БСП на Кирил Добрев все още се гледа като на едно от младите лица в БСП, но той вече е утвърден политик, натрупал голям партиен опит, преминал през кризи и неравности, но и през постижения и успехи

Оставете коментар