Понеделник, 27 Януари 2020

ndt banner2

Понеделник, 27 Януари 2020
Александър Симов: Оттеглянето на Цветан Цветанов е потвърждение за вина

Александър Симов: Оттеглянето на Цветан Цветанов е потвърждение за вина

Няма как да заличиш мазните отпечатъци от местопрестъплението, дори да накараш Цветан Цветанов да емигрира, заяви депутатът от БСП

"Оттеглянето на Цветан Цветанов е потвърждение за вина". Това каза народният представител от ПГ на "БСП за България" Александър Симов пред журналисти във връзка с оттеглянето на Цветан Цветанов от ръководните постове в ГЕРБ, цитиран от Агенция "Фокус".

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

По думите му новината не е чак толкова лоша. На въпрос дали оставката му е очаквана, Симов обясни: "Това дали е очаквана или не, е въпрос, който не бих искал да коментирам, но е факт, че има процес на замитане на следите в ГЕРБ. Няма как да заличиш мазните отпечатъци от местопрестъплението, дори да накараш Цветан Цветанов да емигрира. С неговото оттегляне "Апартаментгейт" не става по-малко актуален. Терасите, големи колкото футболни игрища, не стават по-малко актуални, къщите за гости няма кой да ги отмени", заяви депутатът от БСП.

Според него няма как с отстраняването на Цветан Цветанов ГЕРБ да си извоюва така мечтаната прошка. "Победата не означава прошка. Те победиха на изборите, но това не означава, че хората са забравили какво са направили", каза още Симов.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner