Вторник, 12 Ноември 2019
Вторник, 12 Ноември 2019
Андрей Новаков: Планът ''Макрон'' е сравним с радиация

Андрей Новаков: Планът ''Макрон'' е сравним с радиация

Евродепутатът от ГЕРБ увери, че всички български евродепутати са се обединили около каузата да работят заедно срещу пакета ''Мобилност'' при срещата си с транспортния министър Росен Желязков

Искам да подчертая, че през цялото това време сме били прави да искаме отлагане на плана "Макрон", защото стигнахме до задънена улица. Не знам защо така се е получило, но е факт, че голяма част от хората, които подкрепяха този план, не са преизбрани в следващия Европарламент. Това заяви в предаването ''Лице в лице'' по bTV евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков.

Той увери, че всички български евродепутати са се обединили около каузата да работят заедно срещу пакета ''Мобилност'' при срещата си с транспортния министър Росен Желязков.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

,,Ако този план е в защита на българския шофьор, защо тогава камионът трябва да се връща в гаража? С какво точно помага това? Аз лично не виждам с нещо да помага. Или пък тезата, че ще изравни заплатите на всички шофььори. Това е добре, обаче аз утре може да поискам българските служители в нашите хранителни вериги да взимат колкото германските им или френски колеги. Българските шофьори са най-добрите в Европа, защото са кадърни и могат'', коментира още Новаков.

,,Предстои да проведем разговори с новоизбраните колеги, но мисля, че имаме шансове да го махнем, тъй като този пакет е сравним с радиация и със сигурност няма да е заплаха само за България'', допълни евродепутатът.

Накрая той изрази увереност, че Европейският парламент ще започне да функционира до 18-и юли.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар