Петък, 19 Юли 2019
Петък, 19 Юли 2019
ЦИК обяви кои влизат в парламента на местата на Йончева и Витанов

ЦИК обяви кои влизат в парламента на местата на Йончева и Витанов

Решенията са взети на 24 юни

ЦИК обяви Смиляна Нитова- Кръстева за народен представител от 29 изборен район-Хасковски и Анна Славова за депутат от 25 изборен район-София, сочи справка на сайта на комисията.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Смиляна Нитова-Кръстева заема мястото на избраната за евродепутат от листата на БСП Елена Йончева, а Анна Славова на Петър Витанов, който също бе избран за депутат в следващия Европейски парламент.

Решенията са взети от ЦИК на 24 юни.

Свързани статии (по етикет)

 • Депутатите одобриха сделката за новите изтребители Ф-16

  Депутатите одобриха сделката за новите изтребители. Гласуваха 210 народни представители. „За“ бяха 124, против – 83, а трима се въздържаха. За сделката гласуваха от ГЕРБ, ДПС, ВМРО и двама независими. Ген. Попов обаче предложи повторно гласуване.

  Повече от три часа продължиха дебатите в Народното събрание за това дали да се даде зелена светлина за закупуването на осем изтребителя Ф-16 от Съединените щати. Прогнозната цена е 1,2  милиарда щатски долара.

  С гласовете на ГЕРБ, ОП, ДПС и двама независими беше отхвърлено предложението на БСП за отлагане със шест месеца на гласуването на договорите за Ф-16

 • Световноизвестната българска крава Пенка роди Джон

  Малкото теленце носи името на британския евродепутат, който заедно с Пол Маккартни се застъпи за майката и спаси живота и

 • Нинова в Карлово: Нека превърнем свободата в смисъл на нашия живот!

  "На този ден, преди 182 години, една скромна българка ражда най-великия, най-чистия българин - Апостола. Свободата е смисълът на живота му."

Оставете коментар