Петък, 06 Декември 2019

ndt banner2

Петък, 06 Декември 2019
Фандъкова ще обяви през септември дали ще се кандидатира отново за кмет на София

Фандъкова ще обяви през септември дали ще се кандидатира отново за кмет на София

Столичната кметица има подкрепата на някои от районите на София, но се изчаква приключването на всички номинационни събрания в структурите на ГЕРБ

Столичната кметица Йорданка Фандъкова съобщи, че ще обяви през септември решението си дали ще се кандидатира отново за градоначалник. Тя заяви това днес при проверка на ремонта на транспортния тунел на бул. "Александър Малинов" в 'Младост", съобщи БНР.

Фандъкова вече има подкрепата на някои от районите на София, но се изчаква приключването на всички номинационни събрания в структурите на ГЕРБ. Относно издигането на кандидатура от гражданската инициатива "Спаси София", кметът коментира, че инициативата е политическа, а не гражданска:

"Желая им да работят наистина с желанието да променят града, не само да пречат за неговата промяна, което често се случва. Предстои следващата година да бъде цялостно реконструиран заедно с подмяна на трамвайните релси, и транспортният тунел, който свързва "Люлин" с "Тодор Александров".

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Много важно е за безопасността на хората. В момента се работи по тавана, сменя се осветление, отводняване се прави. Изобщо се работи най-вече по безопасността на хората. Искам да подчертая, че настилката е прилична".

Ремонтът на ул. "Иван Вазов" е бил забавен, заради подмяната на сложната подземна инфраструктура. Очаква се дейностите да приключат до средата на август, когато ще бъдат изчислени и евентуални глоби за изпълнителите.

В Общинския съвет тази седмица ще се гласува предложението общината да закупи и запази къщата на Яворов за литературен музей, допълни още кметът.

Местни избори са насрочени за 27 октомври.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар