Вторник, 10 Декември 2019

ndt banner2

Вторник, 10 Декември 2019
Александър Симов: Думата "стабилност" се превърна в черен виц

Александър Симов: Думата "стабилност" се превърна в черен виц

По повод изминалия парламентарен сезон, Симов изтъкна, че от БСП смятат, че темите, които са поставяли на дневен ред, продължават да бъдат адекватни и интересуват целия български народ

"Застрашаването на плурализма е най-страшното, което ще стане, защото всички знаем как функционира българската държава - даренията ще се концентрират в управляващата партия, а по-малките партии ще бъдат изтласкани в периферията на политическия живот. Колкото до бизнеса - изразените опасения от тях са напълно адекватни".

Това заяви говорителят на ПГ на "БСП за България" Александър Симов пред БТВ във връзка със законовите поправки, които разрешават правенето на дарения на партии от фирми.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

По повод изминалия парламентарен сезон, Симов изтъкна, че от БСП смятат, че темите, които са поставяли на дневен ред, продължават да бъдат адекватни и интересуват целия български народ.

"В крайна сметка без БСП парламентът не функционира, защото няма кой да се противопоставя на най-лошите решения", добави народният представител. "Действията на парламента по отношение на президентското вето показват една автоматизация на работата на това мнозинство. За съжаление думата "стабилност" се превърна в черен виц. Ветото трябва да бъде дебатирано, а тук имаме хора, които автоматично отхвърлят всичко", изрази още мнение Симов.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner