Неделя, 23 Февруари 2020

ndt banner2

Неделя, 23 Февруари 2020

Паргов: В началото на септември приключваме с реденето на листата и кандидатурата за кмет на София

Паргов: В началото на септември приключваме с реденето на листата и кандидатурата за кмет на София

Той увери, че ще се направи всичко възможно БСП да се впише в очакванията на обществото и да предложи нови и успешни политики за града

В началото на септември ще приключим с подреждането на листата и кандидатурата за кмет на София. Това каза председателят на Градския съвет на БСП в София Калоян Паргов на пресконференция, предаде „Фокус“. Паргов разясни, че с това ще приключи номинационната фаза на процеса.„Всичко при нас върви по план-график. Готвим кампанията си за местните избори не от вчера. След подреждането на листата и кандидатурата ни за кмет на София ще завършим номинационната фаза и ще навлезем в горещата фаза на кампанията“, обясни той.

„В момента имаме всички основания да считаме, че на фона на общественото недоволство заради ремонт на ремонта или контрол над контрола, има една огромна маса софиянци, които имат очакване за промяна на модела на управление и за начина на изразходване на средства“, добави още Паргов.

Той увери, че ще се направи всичко възможно БСП да се впише в очакванията на обществото и да предложи нови и успешни политики за града.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner