Вторник, 21 Януари 2020

ndt banner2

Вторник, 21 Януари 2020
БСП - София ще отбележи 100-годишнината от смъртта на Георги Кирков

БСП - София ще отбележи 100-годишнината от смъртта на Георги Кирков

В 10.00 часа заместник-председателят на БСП - София проф. Ваня Добрева, заедно с районни председатели и членове и симпатизанти на социалистическата партия и на делото на Георги Кирков, ще поднесат цветя на гроба му в Централните софийски гробища, парцел 10

Градската организация на БСП в София и общински съветници от групата на социалистите в Столичния общински съвет ще отбележат 100-годишнината от смъртта на Георги Кирков-Майстора на 25 август.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В 10.00 часа заместник-председателят на БСП - София проф. Ваня Добрева, заедно с районни председатели и членове и симпатизанти на социалистическата партия и на делото на Георги Кирков, ще поднесат цветя на гроба му в Централните софийски гробища, парцел 10.

В 11.00 часа пред паметника на Георги Кирков на Женския пазар (на ъгъла на бул. "Стефан Стамболов" и ул. "Лозенград") годишнината ще бъде отбелязана с кратка официална програма, на която водещ ще бъде общинският съветник от групата на БСП в СОС и председател на районната организация на социалистите във "Възраждане" Иван Таков, а след това ще бъдат поднесени цветя.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner