Петък, 13 Декември 2019

ndt banner2

Петък, 13 Декември 2019
Атанас Зафиров: БСП уверено се връща в местната власт

Атанас Зафиров: БСП уверено се връща в местната власт

"Партията на четвърти пореден избор повишава резултатите си. Настоящото ръководство и председателят на партията показаха добри резултати", заключи Зафиров

"БСП печели в 4 областни центъра,  печели в 24 общини на втори тур, като ги прибавим към останалите 35 от първи тур - удвояваме резултата си. Имаме 150 000 гласа повече за общински съветници и кметове спрямо изборите през 2015 година. БСП уверено се връща в местната власт". Това заяви членът на Предизборния щаб на БСП Атанас Зафиров пред БТВ, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Честната битка е битката срещу статуквото. БСП има добър резултат. Резултатите показват, че България се събужда",  изрази мнение Зафиров. Той обърна внимание, че ГЕРБ няма да управляват в десет областни центъра, което по думите му е атестат за промяна.

По темата "София", Зафиров коментира: "При разлика от 20 000 хиляди гласа, би трябвало внимателно да се оперира с категориите "спечелил" и "загубил". Анализите предстоят. БСП се представи добре на изборите в София - увеличихме двойно резултата си за общински съветници". Зафиров отбеляза, че в Русе БСП са имали много добър кандидат - с добра и позитивна кампания, и хората са го оценили.

"Партията на четвърти пореден избор повишава резултатите си. Настоящото ръководство и председателят на партията показаха добри резултати", заключи Зафиров.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner