Понеделник, 09 Декември 2019

ndt banner2

Понеделник, 09 Декември 2019
Новият кмет на Перник връща за преразглеждане предложения от ВиК график за воден режим

Новият кмет на Перник връща за преразглеждане предложения от ВиК график за воден режим

Станислав Владимиров обяви днес решението си веднага след встъпването си в длъжност. Според него предложеният от ръководството на дружеството режим е необоснован и много драстичен

Новият кмет на Перник Станислав Владимиров връща за преразглеждане предложения от ВиК график за воден режим, според който перничани ще имат вода само във времето от 16 до 22 часа, съобщи БНР.

Владимиров обяви днес решението си веднага след встъпването си в длъжност. Според него предложеният от ръководството на дружеството режим е необоснован и много драстичен.

"Ситуацията е спешна. Така че аз, връщайки това предложение на ВиК- дружеството, ще изискам в рамките още на утрешния ден нова информация, която да бъде предоставена на перничани, и няколко варианта за водния режим, но на база на достатъчна информираност - как е взето това решение и на каква основа се е стъпило, за да отидем на толкова драстична мярка", каза Владимиров.

В първата си реч пред новия Общински съвет Владимиров заяви, че ще работи само с двама зам.-кметове. Ще подкрепи всяко предложение, което е в интерес на Перник, но няма да се договаря в кабинети и офиси, когато това не е пред очите на перничани.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner