Сряда, 11 Декември 2019

ndt banner2

Сряда, 11 Декември 2019
Ердоган и Путин ще се срещнат за да обсъдят Сирия и С-400 през януари 2020 г.

Ердоган и Путин ще се срещнат за да обсъдят Сирия и С-400 през януари 2020 г.

По-рано говорителят на руския държавен глава Дмитрий Песков потвърди, че Путин и Ердоган планират заедно да отворят газопровода „Турски поток“ в началото на януари 2020 г. Ердоган каза, че стартът на проекта ще бъде даден в Истанбул на 8 януари

В първите дни на януари ще се проведе среща между президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган, като лидерите ще обсъдят двустранните и регионалните проблеми, включително доставките на системите за противовъздушна отбрана С-400 и ситуацията в Сирия, съобщава РИА Новости, цитирана от Фокус.

Това заяви пред руската агенция Исмаил Сафи, член на Съвета за сигурност и външна политика на администрацията на президента на Турция.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Ердоган и Путин изразиха готовност да се срещнат в Турция през първите десет дни на януари. Лидерите на двете страни ще обсъдят двустранните и регионални отношения, включително ситуацията в Сирия и доставката на С-400 ", каза Сафи.

По-рано говорителят на руския държавен глава Дмитрий Песков потвърди, че Путин и Ердоган планират заедно да отворят газопровода „Турски поток“ в началото на януари 2020 г. Ердоган каза, че стартът на проекта ще бъде даден в Истанбул на 8 януари.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner