Корнелия Нинова: Агонията "Борисов" ще свърши. След него трябва да се гради отначало

Корнелия Нинова: Агонията "Борисов" ще свърши. След него трябва да се гради отначало

"Агонията "Борисов" ще свърши. След него трябва да се гради отначало. Консолидирайте около себе си честни и смели хора. Нека те видят у нас двигател за нещо ново и позитивно

Българският народ има потенциал да излезе от унизителното положение до което ни докара управлението на ГЕРБ - най-бедна и най- корумпирана страна в Европа. Но този потенциал трябва да се обедини и да му се даде възможност. Сега той е потискан от управленската арогантност, крещяща некомпетентност и алчност на властта."

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в Златоград, където снощи се проведе отчетно- изборна конференция. Тя изтъкна, че отчетно-изборната кампания в БСП е времето и мястото, където редовите социалисти дават оценка за свършеното и несвършеното, но и определят политиката на БСП за следващите години. "Аз, например, искам да чуя мнението ви за влизането на България в еврозоната, но без популизъм, а с аргументи. Имаме толкова подготвени икономисти и финансисти. Нека говорят те", каза още лидерът на БСП.

Оставете коментар