Сряда, 16 Октомври 2019
Сряда, 16 Октомври 2019
Бойко Борисов: Стотинка не даваме за изборите

Бойко Борисов: Стотинка не даваме за изборите

Полагаме огромни усилия за всички градове обаче, увери пернишки журналисти премиерът 

Полагаме огромни усилия за всички градове, пари за избори, освен официалните – стотинка не даваме. Това заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на депото за отпадъци край Перник.

„Лесно можем да припомним за спирането на еврофондовете“, каза той относно развитието на проектите по програмите на ЕС.

„Полагаме огромни усилия за всички градове и тези проекти за над 3 млрд. лв. чакат да бъдат през новия програмен период използвани за българските граждани. Винаги благодаря на опозиционните парти, на управляващите и на парламента, че ги има и на фона на съседите ни имаме стабилна държава”, добави Борисов.

„Когато фактите говорят, всички трябва да си мълчат”, подчерта министър-председателят във връзка с информацията, че сме в топ 10 на страните в ЕС по усвояемост на европейски средства.

„Каквото и да се променя в държавата, екипите, които усвояват тези пари и ги довеждат до градовете, трябва да се пазят, защото са експертен потенциал”, изтъкна Бойко Борисов.

“Той изрази надежда, че партиите са си извадили поуки как трябва да се работи в името на държавата. „Ние пари за избори освен официалните, стотинка не даваме”, каза още той. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар