Петък, 06 Декември 2019

ndt banner2

Петък, 06 Декември 2019
2015 г. в опорни точки - от Киану, през НиЛо, та чак до Местан

2015 г. в опорни точки - от Киану, през НиЛо, та чак до Местан

Много се изгуби тази година, но и много ново дойде. Лили Павлова например пак дойде!

В началото всичко бе голямо. И мокро. Влиянието на Бойко, мечтите на "Лудогорец", кинтите на Василев, стадионът на ЦСКА и гаджето на НиЛо, разбира се.

Защото "обичам те Шиши" се оказа масонски код, а не шаврантийско обяснение, както заключи пред съпругата си дори анализатора Бжежински, докато тя си правише пилинг в малък салон в Западна Вирджиния. На "голямата шахматна дъска" се разиграха ходове, които дори аналитичния ум на Прокопиев не успя да отрази в зелено.

Но ако трябва да почна от самото начало, то там бе не друг, а Киану Рийвс със своите пророчески слова: "Не искам да съм част от този свят!" Думи, който през май месец, в пот и сълзи щеше да повтаря личният Цецо Василев, а в края на годината да ги допълват големи умове в политиката, като Ердоган и Лютви Местан. (Последният именно поради тази причина смята да се пренесе в Измир, щото то там не е свят, а направо друга галактика!)

Но, както всяко мокро начало, то и това се вкисна накрая. След като български спортист написа на Колизеума - "аз бех тук!", летоброенето в римската столица отбеляза ново начало, а гиф с Джизъса влезе дори на страница във фейсбук на папа Франциск и приятели!

Някъде по средата на тази приказна 2015-та обаче, влажния секс се превърна в стандартно болно семейство и съответно мигновенно даде своите първи плодове и продукти. Фалира КТБ и Иво написа на хладилника си неколко опорни точки, като "не яжте скариди в Сингапур" и "Пеевски е отрова". Последният пък въобще не му обърна внимание продължи безразборно да си шитка цигари в Дубай, като само се наметна с фередже, за да не го ловят "капиталовите" плюнки.

Киро Домусчиев също проговори: "Олигофреееннн", като ехото от словата му се разнесе из лудогорския Балкан, като донос, като на Моисей статус от планината Сион, за да стигнат чак до ФИФА, където пък обвиниха Блатер в незаконна търговия с орли. По-късно със сходно обвинение ЦСКА отиде в "на майка си групата".

Много се изгуби тази година, но и много ново дойде. Лили Павлова например пак дойде! А Бареков пък, пак замина. Завинаги този път, щото Ковачки му продаде партията за скраб, а първия пък се борел за "зелена България", щото чрез Велизар Енчев искал да легализира тревата у нас. В същото време обаче, английският слоган "Грийн Булгария", изречен с патос от Ники, така разтърси Брюксел, че педофилите поискаха руско гражданство, а няколко преводача от езика на Шекспир - турско.

Фики изгря като звезда. Обаче за кратко. След като разположиха С-400 над небето на Сирия, сина на Тони Стораро разбра, че Преслава не е девствена и с белото шега не бива. Знак, който в Париж не бе разбран правилно, особено от карикатурстите, които дадоха свидни жертви в борбата си с чалгата. Факт, който може да се различи по тълпите фенове на "Найт Флайт", които нетърпеливо заляха границите на континента.
Така мокрите сънища си станаха откровено е...е. И не се ебавам, като ви казвам тез думи, защото Николета е българка, а Гришо е нейния пророк! Факт, който като семантичен шум прозираше през годината в лилавите маратонки "Найк" на премиера Борисов.

И докато Путин се пулеше, Вальо Златев го праснаха в горивата, а Мария Илиева се прибра в своето бомбоубежище в Севлиево в очакване на големия съд - разбирай "Мюзил Айдъл", както би казал отново лингвиста Бареков.

Заблудите обаче не спряха с това. Брендо написа книга, а Бойко продължи да строи магистрали. Бисер Петното роди дума, а Дънката - Реформаторски блок. Локо Сф роди Лукарски, а Гриша Ганчев - Локо Сф. Само Кунева и Радан Кънев, пак нищо не родиха. Но и нищо не върнаха! Да не говорим, че и на Игор Марковски картините не върнаха?! Но поне на Ахмед достйноството върнаха!

Сложна година, би заключил някой много тъп философ. И не визирам Божидар Димитров, щото той не е философ. Визирам визията, според която само от влага, не се получава ведро бъдеще - (изключваме Веско Маринов!!!) Факт, който тепърва ще проумяваме като напъните на турското посолство по нашия бикини задник.
А що се отнася до снега ли? За него не питайте Емо Чолаков, питайте Путин! Защото ако трябва ще вали, ако не, значи няма!

Васил Петев

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар