Четвъртък, 19 Септември 2019
Четвъртък, 19 Септември 2019
Истината за Алепо, която никой не иска да види

Истината за Алепо, която никой не иска да види

Ислямистите в Източен Алепо ползват деца като щит, западната част на града не съществува за света

Целият свят реве за Източен Алепо. Говори за Източен Алепо като за целия Алепо. Това, за което ревете уважаеми хора, е за холивудски клипчета, правени в Катар и ОАЕ, на които показват деца. Задължително деца. Това, което не ви показват и казват са реалните факти. Когато се запознаете с тях, нека някой ми отговори на тези въпроси:
- Как така в Западен Алепо живеят 1,8 милиона души, а в Източен - 200 хиляди? А са горе долу еднакви половини. Как така за света престанаха да съществуват тези 1,8 милиона души?
- Погледнете картата. Виждате ли християнския квартал Слеймание, в който има и много арменци? Малко по нататък е и Азизие, също с много християни. Имате ли представа, ако маймуните от Източен Алепо, за които толкова много ревете, влезат там, какво ще се случи с християните или всички "неверници"?
- Защо не дадоха НИТО един репортаж от Западен Алепо? Брадатите екземпляри от източната част ежедневно целят със снаряди западната цивилизована част и убиват ежедневно деца и жени. НЕЗАБРАДЕНИ жени, каквито няма да видите в Източен Алепо. Вероятността да намерите розови летящи слончета е доста по-голяма отколкото да намерите незбрадена в черно жена, или мъж, който да не крещи Аллаху Акбар.
- От НАТО реват, че са останали само 10-на или 20-на лекари в Източен Алепо. Еми, как да ви кажа, лекарите са интелигентни хора, никой не им е виновен, че те, както и почти всички нормални и интелигентни хора са се изнесли в Западен Алепо.
- Защо нито един журналист не ви казва кои са бунтовниците? Офанзивата за Алепо беше обявена от Ал-Джолани, ръководителят на Ал-Нусра (клон на Алкаида), който откровено призова за обединение на всички "бунтовници". Какви звучат имената на бунтовническите групи? "Армия на Исляма"? "Армия на муджихадините"? Нур ад-Дин ал-Занки (това е група кръстена на селджукски управите на Алепо, който е известен, че изпозаклал всички арменци в района, много хубаво име за бунтовническа група, нали?). Как ви звучи Ахрар ал-Шам, или както е цялото им име Ислямско движение за освобождение на Левант? Или бригадите на Султан Мурад? Потърсете в интернет и обяснете защо всичките са салафитско-ислямистки групи/
Знаете ли какво? Предизвиквам всеки журналист и спец да изгледа 5 клипа на говорители на "бунтовниците", а след това да познае кой е от "умерената" опозиция и кой не е. Уверявам ви, че никой няма да ги различи.
- Ислямистите в Източен Алепо ползват деца като щит, в пропагандните клипчета винаги вадят деца, но пък никога не пропускат да викат Аллаху Акбар. Снимки на убитите деца, жени и хора от Западен Алепо няма да видите. За медиите той не съществува. Нека ви кажа какво представлява и контингента в Източен Алепо. Бедни и лесно манипулирани хора от селата, докарани и настанени в широки богаташки къщи на изгонени хора. Плюс джихадисти от Афганистан, С.Арабия, Либия, Алжир и целия брадат свят.

Така тази война ще продължи вечно. Щото медиите управляват хората, а не обратно.

Източник: Dah Lammoth, facebook

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар