Да, той не е по-лош от другите

Да, той не е по-лош от другите

Човек от народа. Раздава лимонада и кИбапчета на корем.Обещава чалга до дупка, а на българина не му трябва друго- хладилникът да е пълен, да има скара, млади миски и чалга

Г-н Димитър Маринов, по прякор Пищова, след всички сеири, които сътвори през последните години в медиите, сега ни поднесе нова порция размисли- искал да бъде президент.

Не само, че иска, ами и се кандидатира за такъв. Събра нужните гласове за регистрацията в ЦИК и вече е в сила предизборната  му кампания. С вицето Радо Шишарката ще обикалят страната и ще раздават кИбапчета и кИфтета.

По принцип сръбската скара е стар предизборен трик, който политиците прилагат върху нашите балкански души, но Пищова не се притеснява от това, защото, по думите му, той го е въвел още през 90-те години.

Може и така да е. Човекът вече 10-15 години е известен с кибапчета- мибапчерта и джакузита-макузита. Знаем и как пореше като риби млади миски и само можем да му пляскаме и завидим, че е успял да си го сложи в млади девойки, подкупвайки ги с   някой лев и топла вана.

Така де, кой не иска да е заобиколен от пички, които да си търкат гърдите една в друга – мечта.

Последно, Пищова попадна в медиите, след като  се яви на тест на МЕНСА, където изкара резултат 90. Това е под средното ниво, но 40% от българите имат сходни резултати.

Впрочем резултатът не е драма, защото дълбоко се съмнявам другите кандидат-президенти, издигнати от партии и политици по професия, да имат по-висок резултат.

Всъщност Пищова, ще е чудесен президент на нашата България.

Нека се замислим.

Човек от народа. Раздава лимонада и кИбапчета на корем. Ще има чалга до дупка, а на българина не му трябва друго- хладилникът да е пълен, да има скара, млади миски и чалга.

Такъв президент ни трябва, ей. Напълно отговаря на изискванията на гражданите.

 И както той мъдро казва „ Аз не съм по-лош от другите”. Това може би е най-добрият слоган на тези избори.

И човекът е прав. Не е по-лош. Да не кажа, че е по-добър. Не е крал държавни пари, живурка си някак, показва се по телевизията и храни хората с кИфтета. Скромен човек от народа.

И да знаете, ще вземе да получи повече гласове от много от уж врелите и кипели политици.

И тогава ще се забавлявам, защото това си заслужаваме. Щом няма адекватни политически фигури, има Г-н Пищов.

Това не е пиарски материал, държа да подчертая. Просто малко истини.

Ще си говорим пак след изборите.

Оставете коментар