България 2017-та - яко морални фейсбук-експерти по съдебна, здравна и всякакви реформи, политическа коректност, чистота и ред... а в къщите им е яко кочина!

България 2017-та - яко морални фейсбук-експерти по съдебна, здравна и всякакви реформи, политическа коректност, чистота и ред... а в къщите им е яко кочина!

Мен не ме е срам, че ме е срам, че съм българин, напротив - гордея се!

"България 2017-та г. - яко морални Фейсбук-експерти по съдебна, здравна и всякакви реформи, политическа коректност, чистота и ред... а в къщите им е яко кочина. Бих сравнил средностатистическия БГ потребител на Фейсбук като роман на Достоевски - изпитвам същите чувства на омерзение и безпомощност, когато го чета, а главният герой не е съвсем сигурен, дали живота го е смачкал, или просто го масажира, крещейки оглушително безгласно, че няма какво да каже, от виртуална трибуна, на която няма и кой да го чуе. Казват, че когато се откажеш от желанието да бъдеш щастлив, достигаш неочакван мир... Мирът на безразличието предполагам, където нискочестотните емоции, като необоснован хейт към всичко различно и ново, продължават да хранят стадното мислене на народонаселението, а мечтите на всеки средно-статистически българин, се изчерпват с държавна територия като при Цар Симеон, неносене на отговорност като при робството, и бира и кренвирши като по Байтошово време. Замисляли ли сте се, че може би сърфът е дъска от външния кенеф на село, повярвала в мечтите си? А, когато се самоубиват пропастите, в хора ли скачат? А хората не са ли гробища за мъртви клетки? Или вероятно активи с низходяща стойност? А, че ние сме в дремето и то е в нас! Мен не ме е срам, че ме е срам, че съм българин, напротив - гордея се!

Поетично ми е днес...
de ja vulva
звезди от шампанско
стрит пипер в апендикс и масло
Анди Уорхол от водород
Кура ми Янко
вагина от пенис

Суперновия скандален поет ли съм, или К'ВО, беееее?

Положението е glass в пустиня..."

Текст: Виктор Иванов, фейсбук

 

Оставете коментар