Според мен премиерът е договорил франчайз на Местан за България

Според мен премиерът е договорил франчайз на Местан за България

"Именно поради тази причина, споменавам го от чисто инвестиционна гледна точка, е въпрос само на няколко години преди да станем свидетели на драстичен, бих казал дори квантов скок, на цената на червен плюш у нас", пише в следобедните си разсъждения Васил Петев

По принцип няма причина по обед човек да си мисли подобни неща, но понеже е Видов ден, та се сетих за крепоста Баба Вида, от там пък невроните ми скочиха към санирането, от него пък се запокитиха към темата с наднормено тегло, спорта и тениса, за да се спрат стреснато пред образа на Бойко Борисов.

Според мен посещението на Борисов в Турция бе основно по бизнес въпроси.

Най-вероятно премиерът е договорил с Ердоган няколко неща. Първо франчайзинг за България на Местан, второ, на автентичен истанбулски кадаиф за една от участничките в "Черешката на тортата", и трето, за прилагане у нас на авторитарния режим на Ердоган, известен още, като Erdogan Pride. (Бойко никога не е крил, че иска да бъде Султан, все пак най-добрия му приятел е Паша).

То ще бъдат пискюли, фесове, бурки, фереджета и платнени салфетки с турския флаг на бел фон и други весели ориенталски атрибути.

Именно поради тази причина, споменавам го от чисто инвестиционна гледна точка, е въпрос само на няколко години преди да станем свидетели на драстичен, бих казал дори квантов скок, на цената на червен плюш у нас! Като се има предвид и турското отношение към Булгартабак, цигарите "Виктори" ще бъдат прекръстени на "Gueshevo forever", думи, които пък ме подсещат за лафа: "Толкова бих искал да изляза за кутия цигари и да изчезна завинаги! За съжаление не пуша."

Заключение: Видов ден е - цигарите са полезни за Вашето здраве, а червеният плюш ще расте на борсата. Щото се отнася до спорта -
нека Домусчиев му плаща емблемата на Ердоган.

Васил Петев, фейсбук

 

Оставете коментар