НА 2 ФЕВРУАРИ ПАТРИОТИЧЕН ГЕЙ-СКАНДАЛ

НА 2 ФЕВРУАРИ ПАТРИОТИЧЕН ГЕЙ-СКАНДАЛ

Патриотар № 1 наруга като каруцар патриотар №2, след което военният бос му го върна с ЕГН-то, пише Велизар Енчев

Патриотарският фронт се пука по шефовете. Пристаналите на ГЕРБ „Обединени патриоти“ са на път да се преименуват в „Разединени идиоти“, дърлящи се по медиите за гейове, лезбийки и третия пол. Патриотар № 1 наруга като каруцар патриотар №2, след което военният бос му го върна с ЕГН-то. 

Симеонов нарече глупотевина идеята на Каракачанов за референдум за гей-браковете. "Тук няма никакво единодушие, ВМРО малко истерясват, за да събират медийни дивиденти, нито е обсъждано от Обединени патриоти, нито ще се съглася да издухаме още 40 милиона лева заради някакви глупотевини...“, изригна вицето по тишината. 

Каракачанов не му остана длъжен и подло удари партньора си по слабото му място: „Валери Симеонов е с 10 години по-голям от мен, държи да му викам "батко". Този път съм пропуснал да се консултирам с него, но смятам, че съм прав. Ако смята, че въпросът не трябва да се изяснява, е негово лично мнение, аз имам свое“.

Хубавото в коалиционния гей-скандал е, че мислещият електорат изтрезнява от патриотарския махмурлук и трезво ще оцени двете вицета. На измамените пенсии, повервали на патриотарската клетва за 300 лева минималка, отдавна им светна що за стока са патриотарите… 

Ала нека днес се смирим и поздравим с празника им Обединени патриоти.

Оставете коментар