Понеделник, 19 Ноември 2018
Понеделник, 19 Ноември 2018

„Большой Московский Цирк” – НЛО от друга планета

„Большой Московский Цирк” – НЛО от друга планета

Шоуто ще гастролира за първи път у нас със свръхтехнологична извънземна програма

„Большой Московский Цирк” с програмата си „UFO” (НЛО) представя друго измерение на всичко видяно досега на световната циркова арена. Циркът няма еквивалент в света, а у нас двучасовите представления са на 5 март 2016 г. в София в зала „Арена “Армеец” и на 8 март в Русе в “Булстрад” Арена”.

“UFO” е извънземно шоу, чийто сюжет се развива на борда на огромен космически кораб. Неволен гост на кораба се оказва човек от планетата Земя, похитен от обитателите на чужди галактики. Попадайки на кораба, пленникът се запознава с извънземна цивилизация и разум.

Зрителите на това фантастично, цирково шоу могат да очакват приключения, полети на космически кораби и неидентифицирани летящи обекти под купола на цирка, срещи със загадъчни същества, циркови номера на ръба на човешките възможности в изпълнението на акробати, гимнастици, жонгльори, клоуни и други артисти.

Авторска музика изпълнена от жив оркестър, опасни каскади на височина 20 м, невероятни светлинни и лазерни инсталации, съвременни звукови и видео технологии, създаващи дълбоки пространствени усещания за космически полет, планетарни образи и галактически пейзажи. Всичко това и много друго в новото шоу "UFO".

„Нечовешки възможности” ще покажат най-добрите циркови артисти от Русия с награди от Монте Карло. Някои от участниците са - едни от най - високите жени в света – сестрите Людмила и Тамара Титченкови, един от участниците в закриването на параолимпийските игри в Сочи - Виктор Кочкин, най – гъвкавият човек в Русия – Алексей Кузмин, представител на една от най-старите циркови династии – клоунът Адам Талин и мн. др.

Общият брой на артистите в тази мащабна продукция превишава 100 души, а реквизитът за построяването на сцената и космическия кораб тежи 15 тона, довериха организаторите от DEGRIS EVENTS.


Медия

Оставете коментар