Понеделник, 09 Декември 2019

ndt banner2

Понеделник, 09 Декември 2019
Романтик уби мъж в Санкт Петербург

Романтик уби мъж в Санкт Петербург

Убиецът още се издирва

Деклариране на любов под прозорците на красавица от Санкт Петербург довело до извършването на тежко престъпление. Инцидентът е станал в началото на април. Било топла пролетна вечер и един млад романтик се промъкнал в близост до дома любимата си. Той изписал със спрей боя и любовно обяснение на асфалта. Признанието на чувствата му било кратко - просто една дума - "любов", пишат руски медии.

Докато пишел посланието си младежът бил прекъснат от свидетел на деянието. 49-годишният Анатолий заявил, че не иска подобни рисунки близо до дома си и казал на момчето да ходи да драска другаде. В резултат на забележката се стигнало до бой. Младежът тръшнал Анатолий на асфалта толкова силно, че той загубил съзнание.

 Случайни минувачи извикали линейка за Анатолий и той е бил отведен в болницата. Лекарите обаче не успели да го спасят. На 17 април той починал в Научно-изследователския институт по спешна медицинска помощ. 

Романтика, убил човек, не е намерен, защото избягал веднага след инцидента. Полицаите се опитали да тръгнат по петите му като разпитали момичетата, които живеели в къщата, пред която се разиграла кървавата сцена обаче стигнали до задънена улица. Остава загадка кой е бил любовникът-убиец.

 Започнато е дело за умишлено причиняване на тежка телесна повреда, по непредпазливост и в последствие – смърт, заявиха полицаи от Санкт Петербург.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner