Събота, 24 Август 2019
Събота, 24 Август 2019
Арестуваха семейство канибали, изяли 30 човека в Русия

Арестуваха семейство канибали, изяли 30 човека в Русия

Работник открил телефона на човекоядеца, на който имало фотографии на разчленени човешки тела, с които той позирал.

Семейство канибали, изяло около 30 човека в течение на 20 години, е било задържано в Краснодарския край в Русия, съобщиха местните медии. Според някои, става дума за Дмитрий и Наталия Бакшееви. Преди няколко дни на територията на авиационното училище в Краснодар били намерени пакет и вана с човешки части.

Полицаите са арестували първоначално 35-годишния Дмитрий - местен жител, след като пътен работник открил загубения му телефон, на който имало фотографии на разчленени човешки тела, с които той позирал.

До момента официално е потвърдена смъртта само на един човек, но уликите са зловещи. Двойката не само изяждала хората, но и консервирала месото им в буркани и по различни начини в хладилника. Според краснодарските медии в момента жената все още дава показания за десетките убийства, които заедно с мъжа си е извършила. Данните са на "Блокнот Краснодар", позовавайки се на органи, близки до разследването.

При разпитите жената е разпознала по фотографии 30 тела, които заедно с мъжа й са убили и изяли. Жената е започнала да дава подробни описания, след като е говорила с жена-психолог от Нижни Новгород. До момента всички жертви на людоедите се смятали за безследно изчезнали. Вече са разкопани костите на седем тела.

В дома на канибалите били открити телефони на жертвите, различни видеоуроци и рецепти за това как се приготвя човешко месо, включително и как се консервира. На една от снимките имало дата: 28.12.1999 г. Това кара следователите да подозират, че двойката е извършвала престъпленията в течение на близо 20 години.

През целия период същата жена работила като медицинска сестра във военното училище и се предполага дори е хранила курсантите-летци с човешко месо. В хладилника са намерени седем пакета със замразени останки. За да бъдат идентифицирани те трябва да се проведе генетична експертиза. За разлика от жената, мъжът обяснил фотографиите само с това, че просто се е снимал с тях, а труповете намерил в района на авиаторските жилища.

Преди да бъдат разкрити людоедите, в Краснодар са се носили слухове за клошари людоеди, върлуващи край училището за летци. Според тях, злодеите живеели като бездомници в мазето на училището. На улица Дзержински в Краснодар се намира Краснодарското висше военно авиационно училище да летци „А. К. Серов“. Почти 150 от завършилите го са получили звание Герои на съветския съюз. Няколко бивши курсанти са космонавти.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар