Вторник, 15 Октомври 2019
Вторник, 15 Октомври 2019
Вражески сценарий изпотил Борисов в Лондон

Вражески сценарий изпотил Борисов в Лондон

Според пресаташето на премиера от БСП и Атака задавали неудобните въпроси   

 

"Добре организиран сценарий" стои зад атаката срещу премиера Бойко Борисов след близо едночасовата му среща с българи в нашето посолство в Лондон, пише във Фейсбук началникът на пресслужбата на Министерски съвет Севделина Арнаудова.

В столицата на Великобритания министър-председателят беше за конференция, посветена на Сирия. В сряда вечерта - първият ден от посещението му, той се видя с български емигранти и отговаряше на въпросите им, част от тях доста неудобни.

 

"Колеги, хайде да спрем с преструвките и манипулациите. Разбирам, че ви е угодно да представяте една простотия в посоката, в която вашите собственици ви подбутват, но преди да пишете за „неудобни и остри въпроси” на „ цялата българска общност” в Лондон, е добре поне да проверите кои са тези хора и какво действително се случи в посолството", пише Арнаудова. Задаващите „неудобни въпроси”, предварително написани на лист и старателно прочетени с викове и крясъци, са официални членове на отделни политически партии. Въпрос прочете както активистка на „Атака”, която разбирам, че участва в проруски групи, страници и профили във Facebook, така и вицепрезидентът на БСП Лондон, уточнява Арнаудова.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар