Събота, 19 Януари 2019
Събота, 19 Януари 2019

Георги Харизанов захапа брутално Десислава Радева: "Простотията и ниският умствен капацитет са безцветни"

Георги Харизанов захапа брутално Десислава Радева: "Простотията и ниският умствен капацитет са безцветни"

Без да споменава директно имената на съпругата на президента Десислава Радева и на българската дизайнерка Невена Николова, шефът на ТВ Европа реши да се изяви като модно-политически специалист, като за целта  използва обидни квалификации към Радева и работещата в Лондон наша дизайнерка. По-рано днес пък, съпругата на държавния глава обясни своето отношение към критиците.

Вижте какво точно написа Георги Харизанов на страницата си във фейсбук:

"Моля някой да каже на фърстлейди уонаби, че притежаването на базови грамотност и правопис е едно от първите и възможно най-скромни условия, за да даваш тон за песен на цялото общество.

Също така и че няма нищо срамно в това цял живот да си била нечия секретарка, но има проблем когато, само защото бъдещият ти мъж те е назначил на второ договорче като "пиарка" на ВВС, решиш, че наистина си такава.

Също така не знам дали в Лондон имат странния навик да ходят на официални президентски приеми, облечени в кабаретни рокли с тюлени ръкавчета, но в случая дизайнерката е най-малко виновна. Също толкова виновен би бил дизайнерът на бански костюм, ако фърстлейди уонаби се беше появила в такъв.

Също така ако толкова много се натискаш да си публична личност, не би следвало да се изненадваш ако публиката започне да те "оценя". И то далеч не само положително.

Та слабо ме интересува кой живее в Лондон и кой не, както и какъв цвят са избирателите на мъжа й. Ако бяхме в Африка, сигурно щяха да са с друг.

Простотията и ниският умствен капацитет са безцветни."

Георги Харизанов, фейсбук

От ляво на дясно: Началникът на кабинета на президента Иво Христов, вицепрезидентът Илиана Йотова, съпругата на държавния глава Десислава Радева и президентът Румен Радев

Невена Николова - дизайнер на роклята с която бе облечена Десислава Радева по време на приема на държавния глава по случай 3 март

Снимка на роклята на Десислава Радева публикувана от Невена Николова на страницата й във фейсбук

Малко по-рано днес пък в емоционален пост публикуван на страницата й във фейсбук първата дама Десислава Радева написа:.

"Всички мои критици искам да уверя, че за мен е важно как ме оценя човекът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете образ, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно."

Повод за него станаха коментарите по повод приликата в тоалетите на Радева и вицепрезидентката Илияна Йотова на приема за националния празник.

Радева изказва възмущение, че това се е превърнало в основна тема за приема. "Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш!", написа тя.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар