Понеделник, 10 Декември 2018
Понеделник, 10 Декември 2018

Синът на един от изпълнителите на АМ Струма лее шампанско за 40 000 евро в тузарски курорт под звуците на Шушана!

Синът на един от изпълнителите на АМ Струма лее шампанско за 40 000 евро в тузарски курорт под звуците на Шушана!

Българи празнуват в Куршавел… Moët се лее на фона на „Шушана“!

Гледайте и плачете! Българи празнуват леейки шампанско за над 40 000 евро на френските алпи под звучите на песента „Шушана“.

Заведението е така известният гръцки ресторант „Наммос“, а мястото е френският ски курорт Куршавел . Марката на шампанското както се вижда е Moët, а в това заведение бутилката се предлага за 350 евро за един брой.

Основното действащо лице по информация на Топ Преса е Владо Вутов, син на един от най – богатите българи Цоло Вутов – който участва в изграждането на доста инфраструктурни проекти един от който е магистрала „Струма“.

Ако ви е любопитно как изглежда Роман Абрамович, Наоми Кембъл, Дейвид Бекъм или Джордж Клуни в ски екип, посетете френския диамант Куршавел. Има една продробност, която да вземете предвид – курортът е диамант във всяко едно отношение, особено когато си плащате сметките. Според класация на британско издание Куршавел е най-скъпият курорт в Европа.

Квадратният метър там струва 36.9 хил евро, за влекове давате 216 евро седмично, а най-достъпната бира е 12.50 евро. Куршавел има репутацията и на най-добрия ски резорт в света. Можете да бъдете спокойни и уверени и да плачете от радост че парите от вашите данъци се харчат правилно. Наздраве!!!


Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар