Сряда, 22 Януари 2020

ndt banner2

Сряда, 22 Януари 2020
Клип с клатеща се като неандерталец мутра от Варна "взриви" фейсбук

Клип с клатеща се като неандерталец мутра от Варна "взриви" фейсбук

Според потребители в социалната мрежа "сумтящото същество" в заснетото видеото е сина на шефа на спедиторска фирма "Интерлогостика" - Варна, Емил

Клип, разпространен от Боен клуб "България" показва поредния бабаит на пътя, който заплашва със саморазправа семейство от друг автомобил, с който явно са имали конфликтна ситуация на пътя. Действието се развива на варненска улица, а младежът с бойните "умения" шофира лъскав автомобил с варненска регистрация. Освен, че е напсувал водача на другата кола, кандидат биячът размахва средни пръсти и обижда жената от автомобила, показва видеото завъртяло се във фейсбук вчера следобед..  

Ето и коментара на Боен клуб "България", откъдето ни предоставиха клипа:

"За съжаление нямаме информация кога и къде е заснет клипът. Единственият ориентир е варненският номер. Пратиха ни го, защото преди време имахме една инициатива срещи подобни биячи. Случаят е след побоя на околовръстното в София. Нямаме идея коя е жената, занесла клипа. Както и агресора. Ние отправихме покана, ако някой подобен екземпляр иска да се пробва в залата, да заповяда при нас. Ако победи, ние му даваме и парична награда. За съжаление тези случаи продължават, а нашата идея е превенция, не агресия. 

Ето и поканата, която публикувахме преди време:

От "Боен Клуб България" обявяваме: "Дни на отворените врати за биячи"

След като "възпитавахме" такива образи по паркинги и молове....ето, една чудесна възможност за всички биячи. Имаме два ринга, една клетка и много на брой желаещи, които ще коригират пропуските Ви в първите седем и последващи години! Mястото е известно София, бул."Цар Борис" III, No.224 , зала "Боен Клуб България". Вие сте на ход!!!!"

В същото време проверка на NBOX.BG сред потребители в социалните мрежи показа, че най-вероятно във видеото е заснет сина на шефа на варненската спедиторска фирма "Интерлогистика", с име Емил.

От NBOX.BG се свързахме с фирмата, но недружелюбна служителка, която си бе дори направо груба, заяви, че фирмата няма ПР - отдел и директно тресна слушалката в ухото на репортера ни. 


Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner