Събота, 22 Февруари 2020

ndt banner2

Събота, 22 Февруари 2020

Олимпийски шампион се яви мъртво пиян на класически турнир

Олимпийски шампион се яви мъртво пиян на класически турнир

Канадският отбор по кърлинг бе позорно дисквалифициран от "Класиката Ред Диър" - изключително уважаван турнир в провинцията Алберта. Героите на лудата по този спорт нация се явиха мъртво пияни за мач в надпреварата и шокираха феновете, както и съперниците.

"Поведението им е недопустимо, особено в нашия спорт на джентълменство и добри обноски", каза шефът на турнира Уейд Търбър. Той бе много огорчен от факта, че издънката направиха точно канадците - домакини и главна причина трибуните да са пълни за мачовете.

Тимът в състав Райън Фрай, Джейми Коу, Крис Шидъл и Диджей Къдби поднесе извинения часове по-късно. Четиримата изглеждаха напълно пияни на леда и поведението им бе... най-малкото незряло.

Фрай е легенда в спорта не само за Канада, той бе част от отбора и през 2014 г., когато стигна до златото в луд финал срещу Великобритания на Олимпиадата в Сочи.

"Не мога да направя нищо друго, освен да се извиня на всеки от играчите и феновете, както и на организаторите - каза капитанът на тима Фрай. - Ще трябва да сме перфектни в поведението си оттук нататък, защото всеки ще ни гледа внимателно. Срамно е, но е абсолютно обяснимо."

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner