Четвъртък, 18 Юли 2019
Четвъртък, 18 Юли 2019
Млад любовчия бе глобен заради забременяване 13-годишна девойка

Млад любовчия бе глобен заради забременяване 13-годишна девойка

От документите по делото става ясно, че младежът прибрал в дома си момичето

Млад любовчия от Берковица, заживял с малолетно момиче, бе глобен с 1000 лева, съобщи BulNews. Паричната санкция на Й.Г. е наложена преди дни от районния съд в града под Ком, а причината за лекото наказание е, че той и възлюбената му Йорданка чакат първата си рожба.

От документите по делото става ясно, че в началото на май миналата година младежът прибрал в дома си 13-годишната девойка. Любовта помежду им бушувала и така няколко месеца след бурни страсти момичето забременяло. Двамата влюбени и към момента продължават да живеят заедно и чакат да се роди първото им дете, посочват магистратите.

В съда Й.Г. признал вината си и помолил за снизхождение, тъй като е безработен и към момента не бил осъждан. Така магистратите решили да му наложат най-лекото наказание – глоба в размер на 1 000 лева.

Решението подлежи на обжалване.

България

Свързани статии (по етикет)

 • Рекордна глоба от 5 милиарда долара грози Фейсбук

  Facebook ще бъде глобена с рекордните 5 милиарда долара от регулаторните органи в САЩ след разследване за неуспехите на най-голямата социална медия в света да защити личните данни на своите потребители, съобщи в. "Уолстрийт джърнъл", цитиран от БТА.

   

 • British Airways отнесе глоба от 240 милиона долара

  Офисът на комисаря по информационните технологии е наложил глоба от 189 милиона британски лири (209 млн. евро, 240 млн. долара) на British Airways по силата на Закона за защита на данните в Обединеното кралство, след като данни от картите на повече от 380 000 клиенти бяха компрометирани след кибератака.

 • Глоба от 6000 лв. може да получи концесионерът на плаж "Перла"

  Джип затъна в пясъка на плажа "Перла" край Приморско. Клип заснет от туристи на плажа показва как тежката машина не може да излезе от водата, след като е закарала джет до там. 

Оставете коментар