Скандален инцидент в лондоско метро

Скандален инцидент в лондоско метро

37-гoдишна жена стенела силно, докато лежала на четири места във вагона на метрото

37-гoдишна жена се излегнала на четири места в метрото по линията Хамърсмит и Сити, докато се докосвала и стенела силно. Инцидентът стана през февруари, съобщава Daily Star. Ръката на Сара Хинсън все още била в панталоните ѝ, когато е била арестувана от полицейски служители на гарата на Кингс Крос, Лондон.

Пътникът и свидетел на инцидента Антъни Бъртън, който е с увредено зрение на едното си око, разказа пред магистратския съд на Лондон, че се е качил на Падингтън и е бил придружен от кучето си водач. Той каза: "Изведнъж осъзнах, че чувам шум от чукане и си помислих, че е нещо механично, но забелязах, че от дясната ми страна има дама, която лежи на общо три или четири места. Никой не стоеше на пътеката, виждах я съвсем ясно. Всичко, което можех да видя от ръката ѝ, бе горната част на китката ѝ, защото останалата част от ръката ѝ беше в панталоните. Беше около чатала ѝ, очевидно беше ясно върху коя част от тялото ѝ беше. Ръцете ѝ се движеха напред-назад в някакво движение на въртележки. Тя не каза нищо, но имаше стонове от сексуално естество. Бях изненадан", добавя той.

Бъртън се свързал с полицията, след като видял, че наблизо има деца, които е много възможно да я видят. По-късно самата Хинсън казала на органите на реда: "Имах обрив по вътрешната част на бедрото, чесах вътрешната част на бедрото ми. Обривът идва и си отива".

Въпреки твърденията ѝ жената бе осъдена.

Оставете коментар