Полицай прави задно салто повреме на акция срещу наркодилъри

Полицай прави задно салто повреме на акция срещу наркодилъри

Ето за какво отиват парите от данъците ни, така британски гражданин коментира детинското поведение на полицаи по време на акция срещу наркодилъри в съседен двор в Ковънтри, Средна Англия

Ето за какво отиват парите от данъците ни, така британски гражданин коментира детинското поведение на полицаи по време на акция срещу наркодилъри в съседен двор в Ковънтри, Средна Англия. Той е заснел как един от униформените върти задно салто, за да впечатли русокосата си колежка, която на място го възнагради с широка усмивка, показа "Сън".

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Преди да я шашне с каскадата си, агентът предвидливо си свали фуражката и колана. "Борбата с наркотрафика изглежда е превзета от някакъв цирк с акробатичен полицай като гвоздей на програмата", коментира сцената бившият полицейски шеф Майк Невил.
 
Салтото в разгара на обиск за наркотици в Ковънтри се прибавя към други купонджийски изцепки на британски полицаи от последната седмица, като лудите танци заедно с еколози, блокирали центъра на Лондон, и сложните фигури със скейтборд, които полицай на пост направи на същото събитие.

Източник: kanal3.bg

Оставете коментар