Четвъртък, 12 Декември 2019

ndt banner2

Четвъртък, 12 Декември 2019
Спортните журналисти на "Дарик" напуснаха "Гонг" заради Домусчиев

Спортните журналисти на "Дарик" напуснаха "Гонг" заради Домусчиев

Спортните журналисти на "Дарик радио", начело с Томислав Русев, повече няма да работят за сайта Gong.bg, който създадоха преди малко повече от 12 години. Това обяви самият Русев в ефира на "Дарик", цитиран от "Клуб Z". 

Причината е забелязани "първи признаци на редакционна намеса", както се изрази той. Gong.bg наскоро стана собственост на Кирил Домусчиев, като част от придобиването на Нова телевизия и пакета медии на "Нетинфо". Gong е сред най-посещаваните интернет български медии - не само в спортния раздел.

Решението на Русев и компания е в знак на солидарност с техния колега Николай Александров, който вчера официално напусна поста главен редактор на Gong.bg. Александров е популярен сред спортните запалянковци в България като привърженик на ЦСКА и намерението му стана ясно още в края на миналата седмица.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

След повече от 25 години в ефира се променя дори името на знаковото предаване на Томислав Русев - вече няма да се казва Спортно шоу "Гонг" - за да не се споменава името на марката и от това да произтекат юридически казуси. Спира влогът "Без бутонки", правен от Русев и Александров по Gong.bg.

Цялата статия можете да прочетете тук

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner