Събота, 15 Декември 2018
Събота, 15 Декември 2018

Четири нови попълнения в “Пайнер“

Четири нови попълнения в “Пайнер“

Емануела, Устата, Джордан и Марина Тошич пристанаха на музикалната компания

От началото на този месец музикална компания “Пайнер” започна работа с няколко нови изпълнители, които са с различен профил, но всеки от тях има пълната свобода да следва избраната от него творческа линия.

Вероятно най-изненадващо за публиката е включването на Иван Динев - Устата в каталога на музикалната компания. След реализирането на успешния проект “Усещам те” с Трио “Сопрано”, изпълнителят реши да се присъедини към най-голямата музикална компания.

Друго известно име, което вече ще присъства в каталога на “Пайнер”, е Джордан. Младият певец е достатъчно популярен, с богат репертоар. Освен попфолк, изпълнява отлично балкански фолклор и български народни песни от различни етнографски региони.

Марина Тошич е съвсем млада певица от Сърбия, която живее и работи в България. От съвсем малка е впечатлена от музикална телевизия “Планета” и това предопределя решението й за избор на музикална компания, с която да работи у нас.

Четвъртото ново име, което вече се свързва с музикалната компания, е фолкдивата Емануела. Певицата избра телевизия “Планета”, за да представи на публиката новия си самостоятелен проект “Сменяй ме”. Това е третият проект на звездата, който се върти в ефира на музикалната телевизия след “Скорпион” и “Хайде, вдигни й”. Емануела, която в момента се самопродуцира, ще се присъедини към “Пайнер” в началото на следващата година.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар