Събота, 15 Декември 2018
Събота, 15 Декември 2018

Уилям Ромео: Победих близо 7 500 мъже

Уилям Ромео: Победих близо 7 500 мъже

Звездата от шоуто „Американски гладиатори“ снима филмова комедия с Шарън Стоун, Шон Пен и Денис Родман

Холивудският актьор, кикбоксьор и певец Уилям Ромео бе преди време в България, тъй като работи по нов проект. Според мълвата в киносредите, в началото на 2016-а той отново ще посети София, за да продължи започнатото. Ромео израства в Хюстън, Тексас, където е отгледан от баба си и от своя чичо Филип. Бързо успява да се сдобие с черен колан, заради уменията си по бойни изкуства. Уилям стартира кариерата си в Австралия, където се снима във филми и участва в редица тв реклами. В Холивуд става популярен с участието си в тв сериалите „Безследно изчезнали“ и „Шарк“, но нашумява най-много с влизането си в телевизионното шоу „Американски гладиатори“ , където се състезава като истински гладиатор на ринга. В момента на Ромео му предстоят снимки за нова филмова комедия с участието на Шарън Стоун, Шон Пен и Денис Родман. Уилямс признава, че има двама сина, но в момента няма жена до себе си.

- Надарен сте с много таланти - Вие сте актьор, певец, гладиатор... От кого сте ги наследили?

- Музикалния талант съм наследил от майка ми. Тя пееше в местния църковен хор и свиреше на синтезатор. Майка много обичаше блус музиката, дори е имала връзка с Би Би Кинг… И затова моят псевдоним е Биби, но той не ми е баща. Когато мама е била тийнеджърка, е живяла  с Арита Франклин и заедно са имали съвместни изпълнения на различни сцени. Поради музикалните ангажименти на мама аз от малък съм отгледан от баба си и чичо си Филип. И именно чичо ми е този, който ми предрече гладиаторските изяви.

- Как влязохте в риалитито „Американски гладиатори“?

- Един ден си лежахме на дивана с чичо ми. И тогава видях първото шоу  на гладиаторите. Докато гледахме, чичо каза: „Обзалагам се, че и ти можеш да правиш това!“ Така ме вдъхнови и насърчи –  беше като баща за мен, заедно с баба ме отгледаха. Затова и винаги съм правил нещата, за да може те да се гордеят с мен. За съжаление, чичо ми почина, точно преди да се пробвам за гладиаторите. Получавайки благословията от него обаче, аз станах един от водачите в шоуто на гладиаторите, като победих близо 7500 мъже.

- Как ви наричаха в шоуто?

- Когато станах американски гладиатор, ме нарекоха ,,Разрушителят“.  В шоуто пък бях забелязан и за американското кино. Едни от  филмите,  в които участвах,  е „Синдбад 5-о пътешествие“. Там играя африкански дух. Партнирам си с предимно млади актьори, но в телевизионните сериали, в които съм учавствал,  съм играл и с много популярни звезди.

- Споделете за някои от тях.

Играл съм с актьори като Дейвид Фустино от сериала „Женени с деца“. Той беше човекът, който ме накара да се преместя в Калифорния и да стана актьор. Повечето филми, в които съм участвал, са нови филми с нови актьори и късометражни филми, като много от тях бяха номинирани на фестивала в Кан.

- В момента по какъв проект работите?

Големият филм, по който работя в момента, се казва SOP. Там играя с Шон Пен,Шарън Стоун и Денис Родман. Отредена ми е роля на акушер в спешното отделение.

Оставете коментар