„Мис България“ превърна в ад живота на красавица

„Мис България“ превърна в ад живота на красавица

Бягство в САЩ помага на хубавицата да намери спокойствие

Теди Бургазлиева е носителка на титлата „Мис България 2002” и е определяна като една от най-красивите победителки в конкурса у нас.

След титлата обаче, животът на брюнетката се превръща в ад. Тя е преследвана от поредица нещастия и жестоки за всеки човек изпитания.

Най-болезнената трагедия за Теди Бургазлиева е загубата на по-малката й сестра Яна. Младата жена си отива преди 5 години от непознато в медицината заболяване, наречено синдром на ХЕЛП.

Докато сестра й умира, Теди е на хиляди километри от семейството си, в Лос Анджелис. Хваща първия самолет за България, но за съжаление, късно. Когато пристига, Яна вече е в дълбока кома и след няколко часа издъхва.

Смъртта на сестра й е най-тежкото, но не и единственото изпитание за Теди. Премеждията й започват от момента, когато е обявена за най-красивата българка.

Брюнетката дори не успява да се наслади на щастието от победата си.

Дни след като печели конкурса, нейни еротични снимки постъпват в централата на „Мис Свят”. Скандалът придобива публична гласност, а Теди е обявена за посредствен еротичен модел. Отнети са й правата за участие в световната надпревара и за българска представителка заминава спечелилата второ място в родния конкурс.

Заради голите снимки, Бургазлиева е низвергната от цялото модно съсловие, дори и от шефката на „Визаж” Евгения Калканджиева. Години по-късно истината лъсва наяве. Оказва се, че компроматът срещу моделката е дело на Дарина Павлова. Мисис „Мултигруп” лично изпраща скандалните снимки в централата на „Мис Свят”.

Целта й да нанесе жесток удар върху конкурентната агенция„Визаж” и да отнеме правата за организирането на „Мис България” в полза на своята компания „Мегаталант”.

След отнемането на титлата „Мис България”, за да забрави негативните настроения и публично нанесеното унижение, Бургазлиева емигрира в Германия. Там се запознава с футболиста Александър Младенов. Няколко месеца по-късно те се влюбват и се женят.

Точно, когато мисли, че е намерила щастието си, съдбата отново се намесва в живота на красавицата. Младенов сключва договор с руски футболен отбор и заминава да живее в Сибир.

Далеч от съпругата си, се отдава на охолен нощен живот и авантюри с други жени. Научавайки за изневерите, Бургазлиева подава документи за развод, остаявайки сама, обезверена и разочарована.

Хубавицата заминава за САЩ и се установява в Лос Анджелис при свои приятелки. Започва да се занимава с дизайн и създава своя модна линия.

Вече 5 години Теди продължава да гони американската мечта и твърди, че е намерила щастието в страната на неограничените възможности. Опарена от горчивия опит в любовта, тя пази в пълна тайна личния си живот.

Малкото снимки в социалната мрежа обаче показват, че една от най-красивите носителки на титлата „Мис България“ действително се радва на охолен живот зад океана.

Стискаме палци Теди да е намерила нужното спокойствие и всички изпитания на съдбата вече да са зад гърба й!

Оставете коментар