Неделя, 19 Януари 2020

ndt banner2

Неделя, 19 Януари 2020
Жена натопила Коцето за дрогата в дискотеката му

Жена натопила Коцето за дрогата в дискотеката му

В заведението на фолк певеца си резервираш сепаре срещу 1 грам "материал", твърди посетител на "Плаза"

Проблемите, които фолк певецът Константин си навлече с дискотеката му "Плаза" са заради жена. Бивша служителка, която упражнявала длъжността управител е подала сигнал, че в заведението се продава и шмърка наркотици в т.нар. "Вип стая".

Това твърди Валентин Рангелов, който е от групичката "Ловци на звезди", които преследват популярните личности у нас. Младежът проговори, тъй като именно той и съмишлениците му са сред предполагаемите порти на "строго секретната" информация.

"Сигналът не идва от мен и нашата група „Ловци на звезди”. Но ние имаме забрана за този клуб от около година. Бивш служител във въпросната дискотека, бивш управител, съобщи за нелегалната продажба на наркотици. Не искам да казвам нейното име, за да не й навлека неприятности, но е жена, която от почти година не работи там. Тя лично пред нас е споделяла, че там се продават наркотици. Уволниха я след инцидент с Тони Стораро. Няколко човека бяха сменени автоматически тогава. Но в тази дискотека инцидентите са много, които са укривани", разказва Валентин.

Фенът твърди, че Стораро наистина е бил бит в клуба на колегата си Коцето. Това се случило на негово участие в "Плаза". След този случай известно време Стораро отказвал клубни ангажименти. "Аз бях на въпросното участие и видях как четири момчета, на възраст между 20 и 26 г., дръпнаха микрофона му от ръцете и тръгнаха да го бият. Започнаха да го налагат с шутове, но охраната успя да реагира бързо, и трудно го отърваха. Не съм запознат защо е било това спречкване, може и заради момиче да е", обяснява още почитателят.

Според Рангелов негова приятелка преди две седмици е звъняла да си запази сепаре в "Плаза" за участие на Преслава. От управата обаче тръгнали да й обясняват, че грам кока струва между 120 и 150 лв. "Кодовото наименование за наркотиците там е материал. Казват й: "Трябва да си вземеш материал, за да си запазиш точно това сепаре", разказва още Вальо в интервю за в. "Шоу".

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner