Николета: Пиша мемоарите си!

Николета: Пиша мемоарите си!

Плеймейтката ще разкажете за най-срамните си постъпки в книга

 

Николета Лозанова ще напише автобиографична книга, заяви самата тя пред вестник „24 часа“. Едва на 27 години плеймейтката смята да напише своите мемоари, като няма да спести и най-срамните си постъпки в тях.

Припомняме, че според слухове преди години Лозанова е повтаряла 10 клас два пъти, като е "завършила" с пет 2-ки пловдивско училище.

Може би предвид този факт, интернет потребители се зачудиха как така моделката е избрала да пише книга, като коментарите по този въпрос валяха един след друг.

По-любопитното е обаче, че явно Лозанова има достатъчно материал за цяла книга. От едва няколко години в светския живот и задкулисни игри, фенове чакат водещата да изтипоса всички свои врагове, а вече в това число и вече бившият и Валери Божинов.

Лицата, които ще бъдат оплюти в бъдещата книга са ясни и не са никак малко. Това бе потвърдено от последвал въпрос на вестника, за какво би използвала вълшебна пръчка Николета, a отговорът на моделката бе: „За да накарам понякога някои хора да изчезват “случайно”.

Оставете коментар