Понеделник, 21 Януари 2019
Понеделник, 21 Януари 2019

Гаджето на Мария Илиева избра Флорида пред бременната си годеница

Гаджето на Мария Илиева избра Флорида пред бременната си годеница

Певицата Мария Илиева не спира да работи, макар че вече е в напреднала бременност

Покрай коледните и новогодишните празници програмата й е запълнена и не й остава никакво време за почивка, пише „Уикенд“.

Според запознати последните дни на месец декември изпълнителката ще прекара без любимия си мъж. 27-годишният й годеник Георги Михайлов е заминал за САЩ, където от години живее семейството му. Той предпочел да се види с роднините си в слънчева Флорида, вместо да бъде до жена си, която нон стоп бъхти по участия и мръзне в студена София.

Хора от обкръжението на Мария твърдят, че тя също имала желание до пътува до Америка и да се запознае с бъдещите си свекъри, но тъй като е в напреднала бременност, лекарите й забранили да лети със самолет на такова далечно разстояние. Георги обаче не се съобразил с положението на половинката си и набързо стегнал куфарите за Маями, където в момента се радва на хубаво и топло време. Докато Михайлов събира тен по местните плажове, половинката му ги гледа само на снимки, тъй като няма възможност да пътува с него.

В музикалните среди се шушука, че отношенията на влюбените не били толкова гладки, колкото се опитва да ги изкара Мария. Откакто носи дете в утробата си, изпълнителката станала много нервна и реагирала емоционално при най-дребния повод. Илиева била бясна, задето Михайлов я зарязал точно преди коледните празници и се заканила, че ще му натрие носа, когато се върне. Не е ясно обаче дали двамата изобщо ще останат заедно.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар