Понеделник, 21 Януари 2019
Понеделник, 21 Януари 2019

Колко печели Марая Кери всяка година от "Аll I want for Christmas"

Колко печели Марая Кери всяка година от "Аll I want for Christmas"

Една от най-известните коледни песни в света със сигурност е "Аll I want for Christmas" на Марая Кери. 

Песента излиза през 1994 г. и от тогава звучи в цял свят, всяка година през декември и се превръща в неизменна част от коледната традиция. 

Самата Марая Кери вероятно е доста доволна от този факт, защото в нейните банкови сметки се вливат солидни суми от ежегодното въртене на трака по събития, радиа и телевизии. Вече 23 години тя печели огромна сума пари само от авторски права и други лицензи над песента. Според The Daily Mail тя печели по 376 000 паунда (над 508 000 долара) само от "Аll I want for Christmas".

Марая явно добре осъзнава кое й носи позитиви и продуцира анимационен филм, вдъхновен от евъргрийна и популярната едноименна детска книжка,"Mariah Carey - All I Want for Christmas is You", който е и озвучен с гласа й. В него се разказва историята на малко момиче на име Марая, което мечтае да получи кученце за Коледа! Но преди мечтата й да стане реалност, тя трябва да докаже, че е готова да се грижи за него. Ето защо, на малката Марая е поверена грижата за кучето на чичо й - рошавият пакостник Джак, който е най-непослушното куче на света. Джак превръща подготовката за коледните празници за Марая и нейното семейство в неподозирана серия от препятствия и приключения.

Саундтрак албумът и филмът включват девет коледни песни, от които четири на Марая Кери. Специално за албума, Марая Кери записва чисто новия коледен сингъл, озаглавен “Lil Snowman”. В албума са включени още коледните класики на звездата - “Christmas Time Is In The Air Again”, “Miss You Most (At Christmas Time)” и “All I Want For Christmas Is You”.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар