Сряда, 19 Декември 2018
Сряда, 19 Декември 2018

Софи Маринова напуска шоуто "Като две капки вода"

Софи Маринова напуска шоуто "Като две капки вода"

Софка напуска "Капките" след заплаха от Гринго. Гаджето на фолк фурията ѝ забранил да участва във формата

Софи Маринова напуска риалити шоуто "Като две капки вода" след заплахи от гаджето й Тодор Давидов – Гринго, който в момента е в затвора, пише "Галерия".

По информация на изданието ромската перла ще си тръгне малко преди финала на предаването – когато приятелят й ще излезе на свобода.

Гринго бил категорично против Софка да участва в телевизионни риалитита, където да я гледат и да се забавлява с други мъже. 32-годишният любим на Маринова я ревнувал дори от водещите на "Капките" и постоянно я заплашвал за да напусне предаването.

Изпълнителката на "Стари рани" обаче се възползвала от ареста на гаджето си, спокойна, че докато е зад решетките - няма как да я накаже.

Уви, тези дни стана ясно, че Гринго ще бъде освободен предсрочно, след като се е споразумя с прокуратурата. Давидов се призна за виновен за рекета на айтоския бизнесмен и така присъдата му бе намалена на 10 месеца затвор, част от които той вече е излежал.

Очаква се Гринго да бъде на свобода в средата на май месец – само няколко седмици преди финала на "Капките". Така въпреки фурора, който Маринова предизвика с участието си и прогнозите за победа, на ромската звезда ще й се наложи да напусне шоуто.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар