Вторник, 28 Януари 2020

ndt banner2

Вторник, 28 Януари 2020
Американски футбол на сцената на Megami Club – Hotel Marinela

Американски футбол на сцената на Megami Club – Hotel Marinela

Балет Megami в сексапилни спортни униформи и мажоретки бяха част от уникалното шоу Touchdown, вдъхновено от най-популярния спорт в Щатите

Megami Club – Hotel Marinela за пореден път доказа, че когато става въпрос за новаторски идеи и забавление от световна класа, е клуб номер едно в България. Този уикенд парти темата в заведението беше Touchdown. Момичетата от балет Megami забавляваха публиката, облечени в униформи, вдъхновени от американския футбол. Подкрепяха ги, разбира се, сексапилни мажоретки, а програмата включваше още първото в България акробатично дуо на въздушен куб, изпълнения на топ акробати (красиви съчетания на земя, както и изпълнения на лента и обръчи във въздуха), фрийстайл танци, топлес девойки и други.

Гост изпълнители бяха Емануела (в четвъртък, 19 април), Софи Маринова (в петък, 20 април), а в събота купонът беше в ръцете на резидънт диджеите на клуба – Maxy и Spirit.

В петък специален гост беше Джулиана Гани, която отпразнува в Megami Club – Hotel Marinela спечелването на титлата „Мис Силикон на десетилетието“.

Азис ще е музикален гост в клуба в четвъртък, 26 април, в петък, 27 април, гостите ще бъдат забавлявани от Тони Стораро, а в събота, 28 април, е традиционното DJ парти. За да не изпуснете поредната изненада и уникално шоу, които Megami Club – Hotel Marinela ще ви предложи, резервирайте своето място на номер 0879 333 999

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner