Понеделник, 10 Декември 2018
Понеделник, 10 Декември 2018

Мис България 2017 Тамара Георгиева даде 20 000 за нов нос

Мис България 2017 Тамара Георгиева даде 20 000 за нов нос

Моделката, която стана по-популярна с носа си, отколкото с титлата, държала разликата да не е фрапираща, за да може да продължи да твърди, че не си е "пипала" нослето. Освен това, Георгиева застраховала органа

Рекордно висока сума за ринопластика е платила Мис България 2017 Тамара Георгиева, съобщава "Галерия".

Моделката, която стана по-популярна с носа си, отколкото с титлата, е клъцнала обонятелния си орган за баснословните 20 000 лева. В тази сума влизал болничният престой в супер луксозна клиника, където Тамара се хранила с гурме кетъринг и била обслужвана като кралица.

Още преди четири месеца в местна клиника Тамара си направи корекция на носа, припомня изданието. Миската обаче никак не била доволна от резултатите и се поинтересувала кои са големите светила в пластичната хирургия. Тамара веднага била насочена към известна турска клиника, в която дори давали възможност да си застраховаш носа.

Така само преди две седмици Георгиева се подложила на повторна ринопластика и останала изключително доволна. Тамара много държала разликата да не е фрапираща, за да може да продължи да твърди пред всички, че не си е "пипала" нослето.

Освен това, Георгиева го застраховала, така че в случай на инцидент в същата клиника да й бъде направена ринопластика на половин цена.

Драмата с обонятелния орган на Мис България започна малко след като спечели първото място в престижния конкурс. Още на следващия ден социалните мрежи бяха пълни с обидни коментари и колажи, осмиващи дългия й нос.

Сочената за най-красива българка се противопостави на хорското мнение и заяви, че носът й е съвършен и няма нужда от корекции.

Въпреки това обаче, седмици наред съвършенството й стърчеше като тема №1 във всички медии. Появиха се и съмнения за платена титла. В защита на Тамара се включи нейната свекърва Катя Роуз, която е шеф на известен бутик и има солидни финансови възможности.

Самата Катя е носителка на няколко титли за красота зад гърба си и искала снаха й също да се окичи с корона. Затова платила скромната сума от 10 000 евро за първото място на Тамара, въпреки очеизвадния й недостатък, твърдят запознати. Точно толкова извадила и самата миска месеци по-късно, за да престанат да я сравняват с Пинокио.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар