Сряда, 16 Януари 2019
Сряда, 16 Януари 2019

"Господарите" връчиха трети "Скункс" на Владо Кузов!

"Господарите" връчиха трети "Скункс" на Владо Кузов!

Бившият депутат: Пратиха ми рекламно лице на кредити!

Както сайта BIG5 първи писа, бившият депутат от "Атака" Владимир Кузов, който преди седмици стана член на ДПС, но след това беше изключен, е получил 3-ти "Златен скункс" от предаването "Господари на ефира".

Пред репортер на BIG5 Кузов днес разказа, че е бил излъган от "Господарите". Репортер от предаването се е обадил от името на колегите от сайта actualno.com, за да направи интервю с Кузов до Руското посолство на улица "Жолио Кюри". 

"Казаха ми по телефона, че не ме виждат в заведението. Излязох. Навън се криеше рапърът Боби Ваклинов, който рекламира ипотечни кредити. Знаех, че ще се случи така и ще ме излъжат. Знам им номерата. Не трябваше да се подиграват с колегите ви от actualno.com. На мен не ми пука, защото им показах осъдителния акт, в който пише "невинен". Ваклинов, който прави реклами на кредити, продължава да се заяжда с мен. Истината е, че навремето срещу мен беше изпълнена политическа поръчка, защото не станах "златния пръст", като Волен Сидеров. Прецаках правителството на Станишев и на Симеон, заради което ми намериха цаката", каза още пред BIG5 Кузов.  

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар