Понеделник, 17 Декември 2018
Понеделник, 17 Декември 2018

Лагерите се прегрупират във VIP Brother

Лагерите се прегрупират във VIP Brother

Един от Съквартирантите ще напусне Къщата на VIP Brother довечера. 

Кой ще бъде това – зрителите на NOVA ще решат. Миналата седмица Съквартирантите, с помощта на зрителите, номинираха Диона, Веселин, Ричард, Ева, Наско и Кулагин, като последният събра 15 негативни вота. За един от тях днес е последният ден в шоуто.

Уикендът в Къщата беше интензивен и изпълнен с емоции.

Веселин Плачков стана баща на трета дъщеричка в семейството си и по този повод Биг Брадър организира парти в тяхна чест.

Лагерите в Къщата се прегрупират, а след последната мисия „Пра хора“ ще видим Валентин Кулагин в нова светлина. Довечера, по време на LIVE епизода на VIP Brother „Женско царство“ 2018, Ники Кънчев ще провери знанията на номинираните по „Краезнание“.

От техните бързи и точни отговори ще зависи и седмичният им бюджет. Кой ще даде най-много от себе си и

 

 

Свързани статии (по етикет)

  • Албена и Цветан напуснаха къщата на Big Brother

    Албена и Цветан са последните изгонени от Къщата на Big Brother: Most Wanted. Двамата се бореха за вота на зрителите с Никита, която събра най-голям положителен вот и по този начин се класира за големия финал в понеделник.

  • Двама съквартиранти напускат Къщата на Big Brother

    На крачка от големия финал днес двама от съквартирантите ще напуснат Къщата на "Биг Брадър". В сряда те посочиха кой според личния им поглед е най-достоен да стане победител в Big Brother: Most Wanted 2018. 

  • Любовта надделява в Къщата на Big Brother

    Броени дни преди големия финал на Big Brother: Most Wanted в Къщата изненадите не спират, дори напротив - тепърва предстоят.

Оставете коментар