Четвъртък, 13 Декември 2018
Четвъртък, 13 Декември 2018

Кулагин с опит за барикада в Къщата на VIP Brother

Кулагин с опит за барикада в Къщата на VIP Brother

И този уикенд в Къщата на Биг Брадър премина емоционално, с много изненади от съквартирантите. Сблъсъците отдавна започнаха, а днес ситуацията ще ескалира до нови висоти.

Обединени срещу Кулагин, съквартирантите имат нов план за действие, но дали ще проработи ще разберем довечера в LIVE епизода на VIP Brother точно в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Ще разберем още дали успяха да се справят със седмичната мисия „Утопия“ и какъв ще е техният бюджет за идната седмица, как се чувства Ваня след завръщането си от болницата, какви номера спретнаха мъжете на Кулагин,

Ще се включим на живо от Къщата, където Ева, Божана и Валентин ще чуят коментарите на феновете относно тяхното представяне в шоуто. Един от тях ще напусне шоуто тази вечер, а кой ще бъде това – решават зрителите.

 

Свързани статии (по етикет)

  • Албена и Цветан напуснаха къщата на Big Brother

    Албена и Цветан са последните изгонени от Къщата на Big Brother: Most Wanted. Двамата се бореха за вота на зрителите с Никита, която събра най-голям положителен вот и по този начин се класира за големия финал в понеделник.

  • Двама съквартиранти напускат Къщата на Big Brother

    На крачка от големия финал днес двама от съквартирантите ще напуснат Къщата на "Биг Брадър". В сряда те посочиха кой според личния им поглед е най-достоен да стане победител в Big Brother: Most Wanted 2018. 

  • Любовта надделява в Къщата на Big Brother

    Броени дни преди големия финал на Big Brother: Most Wanted в Къщата изненадите не спират, дори напротив - тепърва предстоят.

Оставете коментар