Неделя, 19 Май 2019
Неделя, 19 Май 2019
Първия мюзикхол отварят в София

Първия мюзикхол отварят в София

Арт маратонът ще събере на сцената на "Олигарх" Васил Найденов, Руслан Мъйнов и Миро Костадинов.

Първият мюзикхол ще отвори врати в София с грандиозно парти на 20 и 21 октомври. Двудневният арт маратон ще събере едни от най-обичаните изпълнители - Васил Найденов и Руслан Мъйнов (заедно с Кай Метов - в съботната вечер), както и Миро Костадинов (в компанията на Ирина Вълкова и балет "Oligarch" - в неделя). Макар да са доста различни стилово, поводът да се обединят е новата концепция за забавление в София, която ще предложи клуб "Олигарх". Лъскави лимузини, заря, червен килим и ретро автомобили ще са само част от грандиозното откриване на бул. "Мария Луиза" 20 в българската столица.
Паралелът между естрадата в лицето на Васил Найденов, поп музиката на Миро и перфектното изпълнение на руски шлагери от пеещия актьор Руслан Мъйнов изобщо не е случаен. Управата на новия нощен клуб в столицата целенасочено залага на мост между България, Балканите и руската сцена. Първият мюзикхол на родна почва ще се откроява от масовите заведения, защото ще предложи богата и разнообразна програма. Нощните птици ги очаква вълнуващо вариете с над 30 балерини, певци от цял свят, изпълнители, доказали се с годините. Сред гостите, които се очаква да се появят на голямата сцена на "Олигарх", са румънската звезда Моранди, украинската поп сензация Kazka - "Плакала" (27 ноември), както и мн. др. известни руски, български и световни имена.
Сцената на модерното заведение ще стане домакин и на следващото издание на формата "Подмосковные вечера". Организаторът на събитието Атанас Лазаров - собственик на "Profile International", вече пета поредна година реализира мащабния проект, посветен на руската култура.
Началото на програмата всяка вечер е от 20 ч., като след полунощ клубът се превръща в дискотека. Мотото на кампанията е: "Ела, виж, изживей!"

Duma.bg

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар