Събота, 19 Октомври 2019
Събота, 19 Октомври 2019
Селин Дион на прага на анорексията

Селин Дион на прага на анорексията

Селин Дион отново привлече вниманието на медиите, този път с нейния анорексичен вид. 

Тя стана тема на таблоидите и заради връзката си с 16 години по-младия танцьор Пепе Муньос, която все още не е публично оповестена.

Популярната певица е с драстично променен външен вид, а феновете й са загрижени за нейното тегло. Те масово я съветват за започне да е храни и смятат, че е на ръба на анорексията, тъй като на последните фотографии изглежда като бледо копие на себе си.

През 2016 г. почина нейният съпруг и тя едва преживя трагедията, но скоро след това претърпя друг шок, когато почина и брат й Даниел.

Източник: Канал 3

Свързани статии (по етикет)

  • Колко често да ядем, за да сме слаби?

    Искаш да отслабнеш – яж по малко и начесто. Този съвет е почти универсален за хората, които искат да се отърват от излишните килограми, да поддържат добра фигура и да ускорят метаболизма си. Наистина ли този вид хранене работи при всички и във всяка ситуация?

  • Отслабва ли се по време на сън?

    Можем ли да горим 500 калории нощем, без да правим усилие? Оказва се, че е напълно постижимо, ако се наспиваме добре. Ето няколко правила, които ще ни осигурят качествен сън

  • Как да променим закуската, за да отслабнем

    Когато човек реши да отслабва, той може да избира между стотици хранителни режими. Може да се ръководи от съветите на звездите, диетите на звездите, тренировките на звездите, но рядко си даваме сметка, че понякога е нужно да направим само няколко дребни промени в режима си на хранене, за да видим и първите положителни резултати

Оставете коментар