Понеделник, 27 Май 2019
Понеделник, 27 Май 2019
Sofia Fashion Week събра много известни личности

Sofia Fashion Week събра много известни личности

Сред тях бяха и водещите Зуека и Рачков, които се изявиха като модели

Отминалата Седмица на модата в София ни зареди с множество свежи дизайнерски идеи за пролетта и лятото, а звездните модели бяха в изобилие на модния форум.

Над 1000 гости, сред които имаше много VIP личности и известни имена от модния бизнес, събра финалната гала вечер. Сред тях бяха и водещите Зуека и Рачков, които се изявиха като модели.

Сред звездите, които дефилираха по време на Седмицата на модата в София бяха още носителките на титлата "Мис България" Жени Калканджиева, Гергана Гунчева, Роси Иванова, Ромина Тасевска, Габриела Василева и Елена Тихомирова и носителките на титлата "Мис Плеймейт" Николета Лозанова и Златка Димитрова.

Сред гостите, присъствали на ревютата, бяха Жана Жекова, Христо Сираков, Нора Недкова, Прея, Гери Дончева, Дони Чачова,  Фавиол Сафери и още много други.

Свързани статии (по етикет)

  • Без вода в някои райони на София днес

    Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването

  • Премиера в София на “Хоро над Тирол”

    На 25 май 2019 г., събота, от 18 часа местно време, в пресклуба на Съюза на българските журналисти в София (ул. “Граф Игнатиев” № 4) ще се състои представяне на литературния сборник с творби на 65 български автори от пет континента “ХОРО НАД ТИРОЛ”, съобщиха за БТА организаторите на проявата.

  • Кината Арена Запад и Арена Младост в София спряха работа

    С поредица юридически хватки инвеститорът в двата софийски мултиплекса бяга от новия основен кредитор - фонда Apollo

Оставете коментар