Понеделник, 19 Август 2019
Понеделник, 19 Август 2019
Хосе Карерас пристига у нас на 8 май

Хосе Карерас пристига у нас на 8 май

Карерас и екипът му ще останат в София четири дни, като три от тях ще посветят изцяло на репетиции с оркестъра на Софийска опера и балет

Големият тенор Хосе Карерас пристига у нас на 8 май, по повод предстоящия си грандиозен концерт в зала "Арена Армеец" на 11 май, с който ще се сбогува с българската публика, съобщиха организаторите.

Карерас и екипът му ще останат в София четири дни, като три от тях ще посветят изцяло на репетиции с оркестъра на Софийска опера и балет. Легендарният испански артист ще прецизира и вокалните си дуети със своя ученик Росен Ненчев и сопраното Илина Михайлова, с които ще излезе на сцената на зала "Арена Армеец" в събота, заедно със симфоничния оркестър на Операта.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

На 9 май, между отделните репетиционни сесии, Карерас ще отдели време, за да посети Националната музикална академия " Проф.Панчо Владигеров", където лично ректорът Димитър Цанев ще го удостои с най-високото почетно звание "Доктор хонорис кауза".

Поради големия интерес към последния концерт на Хосе Карерас в България, организаторите пускат в продажба допълнителни билети.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар